hot abg
artis
gadis smu
abg smea
rahma azari

Monday, December 13, 2010

Panas, (Panas) Tersebarnya Gambar Nabil RL Cium Kekasih Hati?

 
Nabil Raja Lawak
Panas, panas ,panas dah macam duk kat gurun Sahara. Dunia hiburan tanah air kini dihangatkan dengan tersebarnya gambar Nabil RL sedang asyik bercumbu dengan Nik Zaris Uqasha atau dikenali sebagai Qasha.
Nabil Raja Lawak
Nabil yang sebelum ini hangat diperkatakan apabila hubungan cinta dengan Irma putus ditengah jalan kini kembali dihangatkan oleh gosip tersebarnya gambar panasnya itu. Walaubagaimanapun, apabila ditanya oleh pihak wartawan, Nabil pantas menafikan bahawa orang yang ada didalam gambar itu bukanlah dia. Super impose dijadikan sebagai alasan untuk melepaskan diri yang sudah tersedia tersepit.
Namun dengan hasil selidik laman web hiburan yang lain, gambar comolot itu dikatakan adalah gambar original dan tidak di’edit atau dengan kata lain, ianya tidak mengalami sebarang proses super impose.
Nabil Raja Lawak
Pihak Oh! Artis tidak menyebelahi mana-mana pihak dan tidak pula mengatakan bahawa gambar itu sebenarnya original ataupun di’super impose oleh individu tidak bertanggungjawab. Jadi, sama-samalah kita menilai dan menyelidiki perkara yang sebenarnya. Super impose atau ianya betul-betul gambar Nabil dengan Qasha? LU PIKIR LAH SENDIRI!! Assalamualaikummmmm

No comments:

Post a Comment