hot abg
artis
gadis smu
abg smea
rahma azari

Monday, January 10, 2011

Perubahan Siti Nordiana tampil seksi............

    

Perubahan Siti Nordiana atau Nana membawa kontroversi apabila dia tampil lebih seksi dari sebelum ini di majlis parti Eh! yang lalu.. Mungkin ini penghijrahan buat Nana setelah lama menyepi dari dunia seni ni.. Bagi MyGosip, penghijrahan itu perlu.. tetapi biar la ke arah kebaikan.. Jika Siti Nordiana rasa perubahan yang dia lakukan ni ke arah kebaikan.. Teruskan lah usaha anda.. Apa-apa pun jom kita baca apa kata Nana mengenai isu seksi ni..
“Rasanya, gaun yang saya pakai itu tak seksi melampau. Takkan saya nak berimej yang sama saja, nanti orang bosan pula.
“Penampilan baru ini juga merupakan imej sempena dengan keluaran single lagu terbaru saya yang berjudul ‘Tak Tahan’. Apapun, saya tak kisah dengan tanggapan orang kerana mereka mempunyai hak untuk memberikan pandangan dan saya terima itu,” dipetik dari mStar Online.
Teringat kami apabila wartawan melodi tanya kepada Nana, adakah dia buang tabiat tampil seksi begini.. Tapi jawab Nana dia hanya mengikut peredaran fashion sahaja.. Jika korang tengok melodi pada hari Ahad yang lepas, mesti korang perasan.. Apa-apa pun buat semua pembaca MyGosip, harap korang jangan ikut perubahan yang dilakukan oleh Nana ni.. sama-sama lah kita berhijrah ke arah yang lebih baik sempena sambutan maal Hijrah yang ke-1432 semalam…
Siti Nordiana dulu dulu
Imej Siti Nordiana sebelum ini
Siti Nordiana seksi
imej baru Siti Nordiana

No comments:

Post a Comment